A- A A+

Orthopedie Vandeperre in Wommelgem
draagt zorg voor uw voeten

Al meer dan 30 jaar is Vandeperre, uw orthopedie in Wommelgem, een gevestigde waarde in het aanmeten van orthopedische schoenen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het maken en bedenken van allerlei oplossingen voor mensen met voetproblemen.

Elke patiënt verdient onze volle aandacht. Wij bestuderen uw specifieke behoeften en hebben voor elk probleem een pasklaar antwoord, staan in voor kwalitatief hoogstaande producten en garanderen een persoonlijke en feilloze dienst na verkoop.

Oplossingen op maat

Onze hoofdbezigheid is het op maat maken van orthopedische schoenen, orthopedische veiligheidsschoenen en steunzolen / sportsteunzolen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in semi-orthopedische schoenen en correctieschoenen voor kinderen en volwassenen.

Maar ook op het vlak van aanpassingen van uw schoenen zijn wij een autoriteit. Wij denken dan bijvoorbeeld aan de aanpassing van uw confectieschoenen.

Neem contact met ons op

Als er tijdens het doornemen van onze website bepaalde vragen moesten opduiken, aarzel dan zeker niet om Orthopedie Vandeperre in Wommelgem meteen te contacteren.

Wegens werkzaamheden aan de Torenstraat zijn wij enkel te bereiken via de Lievevrouwestraat. Men komt via de wegversmalling in de Salicatilaan,  hier neemt u de eerste straat links om in de Joseph Wateletlaan te komen.

Back to Top