Steunzolen die echt steun bieden

Steunzolen in Wommelgem worden individueel en op maat vervaardigd bij Orthopedie Vandeperre. Ze zorgen voor een correctie en/of ondersteuning van uw voeten. Ook kunnen ze zorgen voor ontlasting van bepaalde drukpunten.

Sportsteunzolen

We maken verschillende soorten steunzolen zodat we voor ieder voetprobleem een passende oplossing kunnen vinden. Voor sporters maken we sportsteunzolen. Daarmee kan een sporter met voetproblemen ook in zijn sportschoenen de ondersteuning of andere aanpassingen krijgen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren.

Via een voetscan wordt een afdruk gemaakt en bekomt men een nauwkeurige blauwdruk van de voet. Met deze nauwkeurige afdruk kunnen wij de juiste correcties of ontlastingen aanbrengen aan de steunzolen zodat de dagelijkse klachten verdwijnen.

Contacteer ons snel

De steunzolen kunnen een week na maatname worden afgehaald. De hernieuwingstermijn van steunzolen is tot 18 jaar; elk jaar en vanaf 18 jaar, om de 2 jaar. Wilt u graag meer weten over onze steunzolen? Maak dan snel een afspraak of neem contact op met Orthopedie Vandeperre.